Welkom op deze website. Hier zult u o.a. de resultaten kunnen zien van het jarenlange (en nog steeds gaande) onderzoek naar de oorsprong van de familie van Luyt,
en de diverse schrijfwijzes van deze naam zoals bv: Leut, Luit, Luijt, Luidt. etc.
In het menu links vind u verschillende takken van deze familie, het vermelde jaartal is het oudste jaartal wat bekend is bij desbetreffende tak.
Ikzelf behoor tot de 1ste Lijn (Naamloos van Luijt - 1630).
De ander lijnen zijn wellicht aan elkaar te verbinden, maar als dat zo is, dan mis ik hier nog de juiste link om dit ook daadwerkelijk te kunnen doen.
Misschien kunt U hierbij helpen, wat zeer op prijs wordt gesteld.
Ook kunt u de gegevens van de familie's  de Wild (mijn Vrouw),  Smolders (2e Echtgenoot Grootmoeder) en Braspenning (Grootmoeder) hier terug vinden.

De gegevens van de familie Donkers (mijn  Moeder)  heb ik helaas moeten verwijderen i.v.m. de tegenwerking van 1 van de nazaten van deze tak.
Bent u echter wel geinteresseerd in deze gegevens, dan kun u via de emailknop (onderaan het menu aan de linkerzijde) altijd bij mij terecht voor meer info.
Ook als u hier aanvullingen of correctie's heeft kunt u dit via dezelfde emailknop kenbaar maken.

Wilt u de website bekijken met het juiste lettertype en heeft u het lettertype "Papyrus" niet op uw PC/Laptop geinstalleerd staan, stuur dan een email via de emailknop, en u krijgt het fontbestand retour.